woensdag 14 maart 2012

Voorbereiding 23 maart: foto opdracht


foto: www.martijncrowe.blogspot.com 
Op 23 maart ontmoeten we elkaar op de inspiratiedag Zorgleefplan. Als je er niet bij kan zijn en wel mee wilt doen, kun je onderstaande opdracht doen en hier op het weblog posten. Samen met de deelnemers aan de dag maken we hier een document waar zichtbaar wordt wat het zorgleefplan inhoudt. 

Op de inspiratiedag hebben we het over hoe het werken met het Zorgleefplan in jouw organisatie gaat:
Wat lukt, wat lukt er nog niet? Hoe Is alles geregeld? Wat is de kern van jullie succes: de harde kant, of juist de zachte?

Onze vraag aan jullie is om in beeld te vangen hoe het zorgleefplan zichtbaar is bij jullie. Waar zien, voelen, horen mensen aan dat het zorgleefplan werkt…of niet?
OPDRACHT
Maak zelf, of samen met anderen, foto`s in je organisatie waarin je resultaten vastlegt van het zorgleefplan in de praktijk. Praat met collega’s en cliënten: wat verbeeldt het zorgleefplan in jullie organisatie, welke plek, welke activiteit, welk contact.

Tijdens de dag gebruiken we de foto`s om het gesprek over de huidige stand van het zorgleefplan zichtbaar te maken. Foto’s zeggen vaak meer dan woorden, die kunnen zo verschillend gezien en bezien worden. Lees op deze weblog: 'Op de gang' en de reactie daarop. Beelden kunnen spreken, we nodigen je uit het gesprek te openen met jouw beeld.

Voor vragen kun je mailen met info@zorgvoorleiderschap.nl

Sabya van Elswijk en Jon Derksen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten