maandag 19 november 2012

Kleinkunst voorstelling over samen zorgen


Samen zorgen is belangrijk in het leven van iedereen, Theatermaker Dominic van Vree maakt hiervover een theatervoorstelling. "Moet ik mijn moeder wassen?” vraagt theatermaker Dominic van Vree in zijn voorstelling Verdwaald Verlangen. Het antwoord is een intiem, openhartig en ontroerend levensverhaal van een zoon die zijn moeder kwijtraakt in de schemer van de dementie.

Verdwaald Verlangen speelt in Podium Pingjum een kKleinkunstvoorstelling over een zoon die zijn moeder ziet verdwijnen in de schaduw van de dementie.

In een collage van liedjes, anekdotes en beelden gaan de spelers op zoek naar de grenzen van liefde en verantwoordelijkheid tussen een zoon en zijn moeder. Op zondag 25 november om 15.00 uur staat Podium Pingjum in het teken van de kleinkunstvoorstelling. De meest persoonlijke gevoelens en twijfels over zorg en liefde, dood en vergankelijkheid, geloof en verlangen komen voorbij; maar waar af en toe ook best gelachen mag worden. Met Dominic van Vree, tekst en spel, Hesther le Grand, zang en spel; Niels Smit Duyzentkunst; muziek en spel.

In Podium Pingjum hebben de afgelopen maanden enkele geweldige muzikale talenten opgetreden. Dit keer een muzikale theatervoorstelling. De voorstelling Verdwaald Verlangen is onderdeel van het festival Terug naar het begin. Het is een festival van Stichting Oude Groninger kerken dat ontwikkeld en geproduceerd wordt door Organisatiebureau Geert Lameris. Kaarten voor Verdwaald Verlangen zijn te bestellen via de website www.podiumpingjum.nl of te verkrijgen bij aanvang van de voorstelling.

Doe mee met de Inspiratiedag Samen Zorgen op 30 november in Utrecht en schrijf u nu in 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten