woensdag 14 november 2012

Zorgheld Emile spreekt op Inspiratiedag Samen Zorgen

We zijn trots om Emile de Roy van Zuijdewijn erbij te hebben op de Inspiratiedag Samen Zorgen. Hij zal op die dag ingaan op wat zijn mensen in de praktijk tegenkomen in de omgeving van de client, en hoe ze daarmee omgaan.
U zult merken dat zij in de de praktijk brengen dat er altijd we een oplossing te vinden is samen met de client. Hier een artikel over hoe Emile.nu werkt

Tegen de stroom in
`Het imago van de thuiszorg in Nederland kan beter. Daarom startte Emile als verpleegkunde student in 2005 tegen de stroom op met het leveren van zorg die anders is dan anders; persoonlijk en kleinschalig. Het is nu een groot succes. Cliënten reageren positief op de persoonlijke aanpak die men beoordeelt als warm en oprecht. Inmiddels heeft steeds meer zorgtalent zich bij hem aangesloten, daar zit de kracht van emile: Enthousiaste medewerkers die dit werk kiezen omdat ze een bijdrage willen leveren aan het welzijn van anderen. Én omdat ze willen meebouwen aan de thuiszorg van vandaag en morgen. Het resultaat is dat we blijven innoveren en groeien, maar onze persoonlijke benadering blijft natuurlijk ongewijzigd. Dat wordt goed bewaakt!` 

Persoonlijke hulp en zorg op maat
 Omdat ieder mens en huishouden anders is, hebben wij in tegenstelling tot andere organisaties geen standaard (opgeknipt) dienstenpakket. Wij bieden u een persoonlijke hulp die zorg op maat levert. Bij het kennismakingsgesprek brengt de Teamer samen met mantelzorg en cliënt samen de zorgbehoeften in kaart waarna wij onderzoeken hoe hieraan voldoen kan worden. We kijken ook welke rol huisgenoten, mantelzorgers en andere hulpverleners daarin kunnen spelen. Vervolgens zetten we dit in een persoonlijk zorgplan en bieden wij de cliënt één of zo nodig meerdere vaste hulpverleners die gaan helpen. De cliënt weet altijd wie er komt, op de tijden die wij samen met de cliënt hebben afgesproken. 


Succesfactor: een klein Team met Teamer

Iedere klant van Emile heeft het mobiele nummer van zijn of haar eigen Teamer, dat is de coach van een compact hulp & zorg team. Dat is makkelijk want de Teamer is de hele week voor de cliënt en hulpverlener bereikbaar en altijd van de persoonlijke situatie op de hoogte. Zij/hij staat continu in contact met de zorgverleners via internet (Social Media) en mobiel en kan u of de medewerker ondersteunen waar nodig. Het kan zijn dat de Teamer ook zelf bij de cliënt thuiskomt om te helpen. De Teamers van Emile werken namelijk de helft van hun tijd gewoon als hulpverlener bij de client. De teamers worden door Emile persoonlijk begeleid en ondersteund.

Een nieuwe generatie hulpverleners

Het zal je misschien verrassen dat onze organisatie volledig wordt gerund door HBO en WO studenten, of door net afgestudeerden. Bij Emile willen wij een nieuwe generatie zorgtalent verleiden om samen te werken aan de thuiszorg van vandaag en morgen. Natuurlijk als hulpverleners maar ook als innovator, coördinator en teamleider in de zorg. Wij hebben een nieuwe manier van werken, dat vraagt naast goede sociale eigenschappen ook om andere kwaliteiten.

Over het systeem dat Emile.nu gebruikt als client logboek is hij geinterviewd.




Doe mee met de Inspiratiedag Samen Zorgen op 30 november in Utrecht en schrijf u nu in


Geen opmerkingen:

Een reactie posten